Kocaeli Bilgi Küpü Yenişehir Kampüsü
Kocaeli Bilgi Küpü Yenişehir Kampüsü

Mektebim Koleji Bilgi Küpü Kampüsleri olarak eğitimde 20. yılımızı kutladık

Mektebim Koleji Bilgi Küpü Kampüsleri olarak eğitimde 20. yılımızı kutladık

25 Kasım 2023 Cumartesi
Mektebim Koleji Bilgi Küpü Kampüsleri olarak 20. Yıl Kutlama programımızı ve öğretmenler günü etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Kartepe Dedeman'da Gerçekleşen Etkinlik Büyük İlgi Gördü

Mektebim Koleji Bilgi Küpü Kampüsleri olarak eğitimdeki 20. yılımızı düzenlenen muazzam bir etkinlikle kutladık. Aynı zamanda 24 Kasım'ın anlamına vurgu yapmak amacıyla gerçekleştirilen bu özel programda genel merkezden ve çeşitli kesimlerden katılan çok sayıda misafirimizi ağırladık.

Kutlama programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Mektebim Koleji Bilgi Küpü Kampüsleri Kurucu Müdürümüz Kenan Demir, Anaokulu Kurucu Müdürümüz Ayşe Nuray Demir ve Genel Müdür Yardımcımız Nejdet Özmen, günün anlamı ve önemi üzerine duygusal konuşmalar gerçekleştirdi.

Programın önemli bir bölümünü oluşturan "Kocaeli'de Eğitime Yön Verenler ve İz Bırakanlar" plaket töreni, eğitimde iz bırakan isimlere özel teşekkürlerimizi iletmemiz için mükemmel bir anı oluşturdu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde, eğlenceli bir atmosferde öğretmenler günü eğlencesine geçildi ve unutulmaz anlar yaşandı.