Kocaeli Bilgi Küpü Yenişehir Kampüsü

KOCAELİ MEKTEBİM KOLEJİ BİLGİ KÜPÜ KAMPÜSLERİ BURSLULUK SINAVI KAYITLARI BAŞLADI

06 Aralık 2023 Çarşamba
Mektebim Koleji Bilgi Küpü Kampüsleri Bursluluk Sınavı İle Başarıya Giden Yolda Adım Atın!

Kocaeli İzmit bölgesinde eğitimde çığır açan bir fırsat sizi bekliyor! Tüm öğrencilere açık olan Mektebim Bursluluk Sınavı, 13-14 Ocak'ta gerçekleşecek. Bu eşsiz fırsatı kaçırmayın ve geleceğinize Mektebim ile güçlü bir başlangıç yapın.

*Neden Mektebim?*

- Eğitimde Fırsat Eşitliği: Her öğrenci için adil ve eşit fırsatlar sunan Mektebim, potansiyelinizi en üst seviyeye çıkarmayı hedefler.

- Deneyimli Eğitim Kadrosu: Alanında uzman öğretmenlerimiz, öğrencilere bireysel destek sağlayarak onların başarılarına rehberlik eder.

- Modern Eğitim Yaklaşımı: Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak, öğrencilere çağdaş ve interaktif bir öğrenme deneyimi sunarız.

*Katılım Detayları:*

- *Tarih:* 13-14 Ocak
- *Yer:*Mektebim Koleji Bilgi Küpü Kocaeli Başiskele Kampüs
    Mektebim Koleji Bilgi Küpü Merkez Kampüs
- *Kimler Katılabilir?:* Kocaeli genelindeki tüm 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıf öğrencileri bursluluk sınavımıza katılabilirler.

*Nasıl Başvurabilirim?*

Mektebim'le tanışmak için hemen sınav kaydınızı yapın! Detaylı bilgi ve başvuru için www.mektebim.k12.tr adresini ziyaret edebilir veya 444 41 99 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

Bu benzersiz fırsatı değerlendirin, başarı dolu bir geleceğe Mektebim'le adım atın!