İstanbul - Silivri Kampüsü

5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DRAMA GÖSTERİSİ

03 Haziran 2023 Cumartesi

And here we have celebrated the end of 2022-2023 Academic Year with our.
lovely 5th grade students who performed The Wizard of Oz by L. Frank Baum with a great excitement and joy.
Written in 1900, The Wonderful Wizard of Oz, has always been fascinating thousands of children all over the world.
And today, a very big family of Silivri Mektebim Campus hosted the play with huge proud and honour.

We thank everyone who has contributed in today’s performance.
Our highest gratitude goes to our 5th grade students and their families, though, who have always been standing by us.

Ve 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı'nın kapanışını 5. Sınıf öğrencilerimizin drama gösterisiyle yaptık.

1900 yılında kaleme alınan Harika Oz Büyücüsü hikayesi, tüm dünyada binlerce çocuğu büyülemiştir.

L. Frank Baum'un Oz Büyücüsü'nü büyük bir heyecan ve keyifle oynayan sevgili 5. sınıf öğrencilerimizi, göstermiş oldukları olağanüstü performanslarından dolayı tebrik ediyoruz.

Silivri Mektebim Kampüsünün çok büyük bir ailesi bu oyunu büyük bir gurur ve onurla izledi.

Bugünkü performansımızda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Her zaman yanımızda olan 5. sınıf öğrencilerimize ve ailelerine en büyük şükranlarımızı sunarız.