Kocaeli - Gebze Kampüsü
Kocaeli - Gebze Kampüsü

STRATEJİK YÖNETİM VE İLETİŞİM ZİRVESİ-ANTALYA

STRATEJİK YÖNETİM VE İLETİŞİM ZİRVESİ-ANTALYA

01 Şubat 2024 Perşembe
Türkiye’nin dört bir yanından gelen eğitim yöneticilerimiz, kurumsal iletişim yetkililerimiz, Genel Merkez ekibimiz ve Kurucumuz Sayın Ümit Kalko’nun katılımıyla Antalya’da düzenlediğimiz “Stratejik Yönetim ve İletişim Zirvesi” saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sonrasında "Stratejik Yönetim ve İletişim Zirvesi" Kurucumuz Sayın Ümit Kalko’nun “Stratejik Marka Yönetimi” konusunu değerlendirdiği açılış konuşmasını yaptı. Ardından Eğitim Direktörümüz Sayın Ferhat Argın’ın eğitim sistemimiz, online eğitim uygularımız ve yenilikçi eğitim programlarımıza dair bilgilendirmelerde bulundu. Stratejik Yönetim ve İletişim Zirvemizin ilk günü, Mektebim Koleji Ailesi’nin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 
Stratejik Yönetim ve İletişim Zirvemizin ikinci gününde, Yönetim Danışmanı ve Yazar Devrim Ersöz, “Satışta Ustalaşmak” başlıklı interaktif bir seminer ile değerli bilgiler paylaştı. Ardından Devrim Ersöz’e değerli katkılarından dolayı kurucumuz Sayın Ümit Kalko tarafından günün anısına armağan takdim edildi. Günün sonunda Mektebim Ailesi sahneye çıkarak toplu fotoğraf çektirdi. 

Stratejik Yönetim ve İletişim Zirvemizin son gününde Mentor ve Yazar Hülya Mutlu, “Liderlik Gelişim Programı” başlıklı eğitimiyle bizlere farklı bakış açıları kazandırdı. Ardından Kurucumuz Sayın Ümit Kalko, kapanış konuşması yaptı. Gün sonunda Hülya Mutlu'ya değerli katkılarından dolayı Eğitim Direktörümüz Ferhat Argın tarafından günün anısına armağan takdim edildi ve toplu fotoğraf çekildi. @mektebimkoleji @umitkalko @frhtargn @hulyammutlu  @devrimersozofficial