Kocaeli - Gebze Kampüsü

SPORTİF BAŞARILARIMIZ DEVAM EDİYOR.

26 Mart 2024 Salı
SUALTI HOKEYİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU
7 – 10 Mart tarihlerinde Kütahya’da düzenlenen 15 yaş ve altı-19 yaş ve altı Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’nde U19 Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu olmuştur. Takımda yer alan öğrencimiz Oğulcan Polat’ı ve antrenörünü kutluyoruz.
9.sınıf öğrencimiz Devrim Yiğit Kılıç Kocaeli okul sporları 2023-2024 MUAY THAİ GENÇ ERKEKLER B kategorisinde 48 Kg da İl şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi ve antrenörü Adem Bozkurt'u ve süreçte emek veren Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cihan Taşkın tebrik ederiz.
6. Sınıf öğrencimiz NİL Özdemir Kocaeli Okul Sporları 2023-2024 TAEKWONDO KYORUGİ KÜÇÜK KIZLAR 57 kilogramda İL 1.si olarak altın madalya almıştır .Öğrencimİzi ve Antrenörü Mustafa Yağmur hocamızı tebrik ediyoruz