Denizli Kampüsü

GOOGLE ÖDÜLLÜ OKUL; MEKTEBİM KOLEJİ

28 Ocak 2022 Cuma

Google'dan Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü öğrencilerine büyük ödül! Mektebim öğrencileri 48 saat içinde hazırladıkları mobil uygulamayla kazandıkları yarışmada kadına şiddete dur dedi.

Geleceğe odaklı eğitim anlayışıyla öğrencilerin 21. yüzyıla hazırlanmasını hedefleyen Mektebim Koleji önemli bir başarıya imza attı. Kadınların çevrimiçi ortamda yaşadıkları sorunlara ilişkin çözümler üretme konulu aralarında üniversite öğrencilerinin bulunduğu Women's Online Safety yarışmasında, öğrencilerimiz Melek Sude Yakar ve Kağan Mergen ortaokul seviyesinde Jüri Özel Ödülünün sahibi oldu.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve Danışmanları Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenimiz Yasin Köse'yi tebrik ederiz.