Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Yeni Döneme Coşkuyla Başladık!

12 Eylül 2022 Pazartesi

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü olarak 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı resmi açılış törenimizi gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen törene, Mektebim Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucumuz Sn.Emre KART dahil tüm yönetim kadromuz katılım sağladı. Törende Kurucumuz Emre KART ve Kampüs Müdürümüz İlkay ENGİN yaptıkları konuşmalarında; yeni dönemde tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

Anaokulu 5 Yaş Grubu ve İlkokul 1.Sınıf öğrencilerimizin yaptıkları dans performansıyla renklenen açılış törenimizde 4/A Sınıfı öğrencilerimizden Toprak KAYA bir şiir okudu.

İçimizdeki heyecanın ve coşkunun daim olması dileğiyle, yeni egitim-öğretim yılımız kutlu olsun! Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılarla geçecek muhteşem bir yıl diliyoruz.