Tekirdağ - Çorlu Kampüsü
Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Yaren Bebek İçin Atatürk Şarkıları Söyledik!

Yaren Bebek İçin Atatürk Şarkıları Söyledik!

07 Kasım 2022 Pazartesi

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü ve Çorlu Müzik Derneği işbirliğiyle düzenlenen 'Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar' temalı konserimizi yoğun bir katılım ve hep bir yürekten söylenen şarkılar eşliğinde gerçekleştirdik.
SMA kas hastası Yaren Bebeğe bir nefes olabilmek adına Şef Gülden KAYA yönetiminde seslendirilen şarkılarla muhteşem bir gece geçirdik.
Atatürk Haftası kapsamında düzenlenen ve Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirildiği geceye, Müzik ve Dans Öğretmenimiz Yasin TAŞÇI, yaptığı zeybek gösterisiyle ayrı bir renk kattı.
İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve Çorlulu sanatseverlerin yoğun katılım gösterdiği gecede, Yaren Bebeğin babası da bizleri yalnız bırakmadı.
Başta Şef Gülden KAYA ve Çorlu Müzik Derneği olmak üzere; gecenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm dernek üyelerine ve katılımlarıyla Yaren'e nefes olan misafirlerimize teşekkür ediyoruz.
En içten teşekkürümüz ise; Kampüs Müdürümüz Sn.İlkay ENGİN'in de konuşmasında belirttiği üzere, bizlere her anlamda özgürce yaşayabileceğimiz bu vatanı bıraktığı için Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e!
Saygıyla, minnetle ve özlemle...

Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa,
Adın yazılacak mücevher taşa!