Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Ülkemizi Seviyoruz, Yerli Malı Kullanıyoruz!

12 Aralık 2022 Pazartesi

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım ve Türk Malları Hafta'sını Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü olarak bizler de çeşitli etkinliklerle kutladık. Tüketimde yerli mallarının tercih edilmesi, paramızı, eşyalarımızı ve zamanımızı tutumlu kullanmamız ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerimizle paylaşımlarda bulunduk ve evlerimizden getirdiğimiz lezzetli yerli malı yiyecekleri öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte afiyetle yedik.
Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, İstanbul Milli Sanayi Birliği’nin Yerli Mallar Sergisindeki 'Türk yurdu, Türk iktisadı, Türk eliyle, Türk tarihiyle yükselir. Türkler, TÜRK MALI alınız, TÜRK MALI kullanınız; Türk parası Türk toprağında kalsın' sözleriyle yerli malı tüketiminin önemini en güzel şekilde vurgulamıştır.
Bizler de Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün izinde ülkemizi seviyoruz ve yerli malı kullanıyoruz!