Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Paragraf Gecesi Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

13 Aralık 2022 Salı

Edebiyat öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Paragraf Gecesi etkinliğimiz yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü olarak kendi öğrencilerimizle birlikte bölgemizde öğrenim gören tüm öğrencilere fırsat eşitliği sağlamak açısından etkinlikler gerçekleştiriyor ve bu amaçla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Son olarak Edebiyat öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan, paragraf soruları ve çözüm yöntemleri üzerine bilgilendirmelerin yapıldığı Paragraf Gecesi etkinliğimizi, kampüsümüzün konferans salonunda gerçekleştirdik.
Kendi öğrencilerimizle birlikte okulumuz dışından katılan 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin oluşturduğu yoğun bir öğrenci grubuyla gerçekleştirilen etkinlikte, katılım gösteren öğrenciler, paragraf soruları konusunda bilgilerini tazelerken çözüm yöntemleri üzerine yeni bakış açıları geliştirme fırsatı yakaladılar.