Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Öğrenci Konseyi Seçimlerimiz Başlıyor!

17 Ekim 2022 Pazartesi

Mektebim Liderlik ve Girişimcilik Programı M-LEAD kapsamında yer alan Öğrenci Konseyini oluşturmak amacıyla seçim sürecimiz başladı. Konu ile ilgili lise kademesi öğrencilerimize bir bilgilendirme semineri gerçekleştiren Lise Müdürümüz Ceylan CEYHAN ve M-LEAD öğretmenimiz Ali YILDIZ, süreçle ilgili paylaşımlarda bulundular.
Adayların belirlenmesinin ardından seçimle bir başkan ve dört başkan yardımcısından oluşacak konsey; girişimcilik, profesyonel iş yaşamı, sosyal-kültürel faaliyetler ve sosyal sorumluluk gibi alanlarda projeler oluşturarak yürütümlerini sağlayacak.
Konseyde görev almak için aday olacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, seçilecek konsey üyelerinin hem kendilerine, hem arkadaşlarına hem de bölgemize yönelik katma değeri yüksek projeler üreteceğine inanıyoruz.