Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Müzeler Haftası Etkinliğimiz

18 Mayıs 2022 Çarşamba

Geçmişten günümüze ayna tutan müzelerin önemini vurgulamak amacıyla 18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Müzeler Haftası kapsamında, Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’nde bir etkinlik gerçekleştirdi.

Müzikli şiir-oyun şeklinde gerçekleştirilen etkinliğimize; Sayın Belediye Başkanımız Ahmet SARIKURT, Belediye Meclis Üyeleri, Sayın Kurucumuz Emre KART, Bölge Koordinatörümüz Görkem CANSEV, Kampüs Müdürümüz İlkay ENGİN, Birim Müdürlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Büyük bir heyecanla hazırlanan ve coşku içinde sunulan gösterimizde emeği geçen Edebiyat-Müzik öğretmenlerimizle birlikte ortaokul-lise öğrencilerimize ve bize bu imkanı sağlayan Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.