Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Kızılay Gönüllüleri Okulumuzda

02 Kasım 2022 Çarşamba

İnsanlığın, yardımseverliğin, birliğin, tarafsızlığın, evrenselliğin simgesi ve ihtiyaç duyulan her an yanımızda olan Kızılay Gönüllülerini okulumuzda konuk ettik.

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay Gönüllüleri tarafından okulumuzda bir söyleşi gerçekleştirildi. Anaokulu 5 yaş ve İlkokul öğrencilerimizin katıldığı söyleşide, Kızılay'ın tarihsel süreciyle birlikte yaptığı çalışmalar ve işleyiş sistemi hakkında bilgiler verildi.
Kızılay'ın faaliyetlerinde rehber edindiği temel ilkeler ve faaliyetleri hakkında bir animasyon filmin de izlendiği söyleşi sonrası, Kızılay Gönüllüleri tarafından öğrencilerimize hediyeler dağıtıldı. Öğrencilerimiz de Kızılay Haftası kapsamında yapmış oldukları resimleri konuklarımıza hediye ettiler.

Gerçekleştirdikleri söyleşi ve her ihtiyaç anında yanımızda olan Kızılay Gönüllülerine çok teşekkür ediyoruz.