Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Karne Günü Heyecanımız

17 Haziran 2022 Cuma

Derslerimize çok çalıştık, birçok alanda yerel, ulusal ve uluslararası projeler ürettik, etkinlikler gerçekleştirdik, öğrendik ve bir o kadar da eğlendik!

Yılsonu törenimizi, Kampüs Müdürümüz İlkay ENGİN’in konuşması ve uluslararası projelere katılım gösteren öğrencilerimize belgelerinin dağıtılması ile gerçekleştirerek; gururla hep bir ağızdan okuduğumuz İstiklal Marşı’mız ile sonlandırdık.

Hep birlikte bir eğitim-öğretim yılını daha tamamlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Tüm öğrencilerimize sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerle dolu dolu geçirecekleri, kendilerini geliştirecek yeni deneyimler elde edebilecekleri, bol bol kitap okuyabilecekleri ve tabi ki yazın tadını doyasıya çıkarabilecekleri bir tatil diliyoruz.