Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Gelişim İçin Hizmet içi Eğitimlerimize Devam Ediyoruz

26 Aralık 2022 Pazartesi

Mektebim Koleji olarak, belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz hizmet içi eğitimlerimiz ile çalışanlarımızın bireysel gelişimlerini destekliyor, kurumsal gelişimimizi sürekli kılmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Bu kapsamda son olarak 24 Aralık Cumartesi günü Beykent Kampüsümüzde, akademisyen, yazar ve alanında uzman eğitimci Dr. Erkan Tozluyurt tarafından verilen "Etkili İletişim" konulu eğitimimizi gerçekleştirdik. Mektebim Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Okul Kurucumuz Sn.Emre Kart başta olmak üzere; Beykent, Silivri, Çorlu ve Tekirdağ Kampüslerimizle birlikte Çorlu Armada Anaokulu ve Alkent 2000 Pelican Hill Anaokulu yöneticilerimizin katıldığı eğitim oldukça verimli geçti. Gerçekleştirdiği eğitim ve değerli paylaşımları için Sn. Erkan Tozluyurt'a çok teşekkür ediyoruz.
Mektebim Koleji olarak eğitimin gücüne inanıyor, kurumsal gelişimimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Mektabim, Gelecek Benim!