Tekirdağ - Çorlu Kampüsü
Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

ERASMUS+ Projemizle Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Ettik

ERASMUS+ Projemizle Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Ettik

26 Ağustos 2022 Cuma

MTAL Hemşire Yardımcılığı Bölümü öğrencilerimiz, Ulusal Ajans ve Avrupa Birliği işbirliğiyle  gerçekleştirdikleri Bükreş merkezli ERASMUS+ Projesi hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla, Kampüs Müdürümüz İlkay ENGİN ve Projeden Sorumlu Öğretmenimiz Gözde ÖZ ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin ERDOĞAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz yurt içinde ve yurt dışında projeler geliştirmeye, bulundukları çağa tanıklık etmeye, öğrenmeye, keşfetmeye, farklı bakış açıları geliştirmeye ve kültürlerarası diyalog kurmak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalara devam ediyorlar.

Bu kapsamda gerçekleştirdikleri ERASMUS+ projesi dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Hüseyin ERDOĞAN’ı ziyaret eden öğrencilerimiz, Romanya’nın başkenti Bükreş’te kaldıkları iki hafta boyunca katıldıkları proje, gördükleri uygulamalı eğitimler ve kültürel gözlemleriyle ilgili paylaşımlarda bulunarak, projenin kendilerine kazandırdıkları mesleki ve bireysel kazanımları aktardılar.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Hüseyin ERDOĞAN, okul idarecilerimizi ve öğrencilerimizi kabul ettiği görüşmesinde, öğrencilerimizin gerçekleştirmiş olduğu bu projeyle bölgedeki diğer gençlere örnek oluşturacağını dile getirdi. Ayrıca ERDOĞAN, mesleki gelişim açısından farklı sağlık uygulamalarını yerinde deneyimleme imkanı yarattıkları ve farklı kültürleri tanıma noktasında vizyon kazandıracak projeler geliştirdikleri için öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi.