Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Bugün Okulumuz Dışarıda!

03 Kasım 2022 Perşembe

Açık havada öğrenilen dersler, ister matematik ister bilim ister dil olsun, genellikle ömür boyu bizimle kalan bilgiler oluyor. Açık havada olmak çocukların odaklanmasına, yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin artmasına ve derslerin çok daha eğlenceli geçmesine yardımcı oluyor. Okul Dışarıda Günü ise, hem evlerde hem de okullarda, açık havada oynamayı ve öğrenmeyi kutlamak ve ilham vermek için yapılan küresel bir hareket. Her yıl iki farklı tarihte düzenlenen bu günü en son 3 Kasım 2022 perşembe günü "Dünya İçin İyilik!" sloganıyla kutladık. Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü olarak bizler de bu anlamlı güne katılarak, öğrencilerimizle birlikte bahçemizde eğitici ve keyifli etkinlikler gerçekleştirdik. Hem eğlendik, hem de güzel havanın tadını çıkardık.