Tekirdağ - Çorlu Kampüsü
Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Bu Yıl Mektebim Yılı Olacak!

Bu Yıl Mektebim Yılı Olacak!

25 Ağustos 2022 Perşembe

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü olarak, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi Seminer Programımız kapsamında, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü Mektebim Koleji Silivri Kampüsü'ndeydik.

"Eğitime Yön Veren Liderler Buluşması '22" adı altında gerçekleştirilen seminer programında; Mektebim Koleji Kurucusu ve Eğitim Girişimcisi Sayın Ümit Kalko 'Sürdürülebilir Eğitim ' konulu konuşmasında; yeni egitim döneminin 'Mektebim' yılı olacağını, Mektebim Koleji bünyesinde birçok akademisyenin katılımıyla bir "Bilim Kurulu" olusturulacağını ve bu kurulun gerçekleştirilecek seminerlerle dönem içerisinde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle buluşacağını dile getirdi.

Seminer programı kapsamında Mektebim Koleji CEO’su Sayın Elif Çağlayan 'Öğretmen Olmak' konulu bir sunum gerçekleştirirken, Eğitimci Yazar Kayhan Karlı 'Küçük Adımlar için Büyük Adımlar'; Uzman Psikolog Cevher Sönmez ise 'Yol Arkadaşımız:Duygularımız' konulu bir eğitim sunumu gerçekleştirdi.

Programda son olarak Mektebim Koleji Online Koordinatörü Anıl Yalçın 'Mektebim Online Hibrit Eğitim Platformu' ile ilgili bilgiler aktardı.