Tekirdağ - Çorlu Kampüsü
Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt Öğrencilerimizle Buluştu

Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt Öğrencilerimizle Buluştu

22 Aralık 2022 Perşembe

M-LEAD programımız kapsamında alanında başarılı kişi ve liderleri öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, 22 Aralık Perşembe günü, 'Liderlik ve Girişimcilik' konulu söyleşisiyle Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sarıkurt, geleceğin mimarları, girişimcileri ve liderleri olacak öğrencilerimizle paylaşımlarda bulundu. Çocukluğu, öğrenim yaşamı, idealleri, siyasi hayata başlama süreci, hayata bakış açısı, projeleri ve hayalindeki Çorlu için yapmak istedikleriyle ilgili paylaşımlarda bulunan Sarıkurt, başarıya ancak çok çalışarak ulaşılabileceğini ve okumanın, sosyal anlamda gelişimin, doğru meslek seçiminin, iletişime açık ve pozitif olmanın, bireylerin yaşamdaki duruşlarını ve motivasyonlarını etkileyen en önemli faktörler olduğunu ifade etti.

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü olarak, söyleşimize katıldığı ve değerli paylaşımları için Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sarıkurt'a çok teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizi yaşama hazırlamak için planlanmış Mektebim Koleji Liderlik ve Girişimcilik Programı M-LEAD kapsamında, etkinliklerimize ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.

MEKTEBİM, GELECEK BENİM!