Tekirdağ - Çorlu Kampüsü

10 Kasım Okul Programımız

10 Kasım 2022 Perşembe

Selanik'te, Çorlu'da, kalbimizde...
Mustafa Kemal ATATÜRK fikirleri ve idealleri ile sonsuza kadar hep bizimle!
Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü olarak, Ata'mızın aramızdan ayrılışının 84.yıldönümünde, Selanik'te Atatürk'ün Evinde katıldığımız programla birlikte okulumuzda da gerçekleştirilen program ile O'na olan sevgimizi ve özlemimizi bir kez daha dile getirdik. Başta Mektebim Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Okul Kurucumuz Sn.Emre KART olmak üzere, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı programda günün anlamına istinaden yapılan konuşmalar, okunan şiirler, söylenen şarkılar ve öğrencilerimiz tarafından sunulan "Yaşadım Diyebilmen İçin" adlı oratoryo ile oldukça duygulu dakikalar yaşadık.
Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mektebim Koleji Çorlu Kampüsü olarak saygı, özlem, minnet ve gururla Ata'mızı bir kez daha anıyor, fikirleri ve idealleri ile O'nu sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyoruz!